Recomandări

Aș recomanda oricui are de construit un imobil firma ” SC Elis-Conart SRL”, firmă coordonată de dl inginer Apostu Nicusor , care a dat dovada de profesionalism și care îndrumă și gestionează cu succes întreaga echipă.

Pe lângă abilitățile organizatorice, a fost mereu prompt la solicitările mele legate de construcția pe care am realizat-o. Felicitări echipei !!!

Iosif Almășanu

O muncă de calitate făcută la timp, o echipa profesionistă. În cazul meu, au fost implicați în compartimentarea, izolarea și realizarea interiorului unei mansarde – muncă foarte dificilă din cauza structurii specifice mansardei (tavan înclinat, geamuri în acoperiș).

Mi-a plăcut colaborarea cu SC Elis. M-am putut baza pe cuvântul lor, pe calitatea produsului final și nu am regretat nici un moment. Recomand munca lor: sunt oameni care își știu bine meseria, o fac cu drag si seriozitate şi au o diplomație în comunicarea cu clientul mai rar întâlnită.

Succes și spor la treabă!:)

Silvia Cojocariu

Echipa Elis-Conart, alături de care am construit 6 case care însumează peste 850 mp, se adaptează foarte ușor și repede în funcție de șantier și dă dovadă de o execuție corectă și rapidă a lucrărilor, respectând proiectul.

Pe lângă aceste aspecte, membrii echipei nu au vicii și sunt politicoși, nu i-am auzit înjurând sau vorbind neprofesionist și pentru mine a însemnat mult acest lucru.

Cu siguranță voi lucra pe viitor cu Elis-Conart! Am fost foarte mulțumit de colaborarea avută și recomand echipa tuturor celor interesați de a începe sau de a reabilita o construcție. Domnul Ing. Nicușor Apostu, împreună cu echipa sa nu vor dezamăgi, iar lucrările de care am beneficiat până acum sunt o garanție a acestui fapt!

Mihai Agape