Despre noi

S.C. ELIS-CONART S.R.L. este alături de clienții și partenerii săi începând cu anul 2016, având deja acumulată o bogată experiență în domeniul construcțiilor din anul 2006, când același efectiv și aceeași conducere au fost înregistrați sub o altă forma juridică  ce avea  un potențial și o deschidere limitată, numită Întreprindere Individuală! Înființarea  S.R.L. ului a fost dictată  de o mărire a numărului de contracte înregistrate și implicit a numărului de angajați.

Oferind experiență, precum și profesionalism și încredere, executăm lucrări de construcții civile de orice dimensiune, precum și lucrări de ridicare/ consolidare a spațiilor industriale. De asemenea, realizăm și lucrări de reabilitare a construcțiilor existente vechi, având în acest sens o brigadă special formată. Pe lângă acestea, executăm și lucrări de amenajare interioară printr-un finisaj de calitate superioară pentru clienții noștri. Astfel, aceștia pot beneficia de servicii parțiale (case la roșu) sau complete (case la cheie).

Profilul firmei

  • Construcții civile, industriale și agricole
  • Confecții structuri metalice
  • Reabilitări construcții vechi

S.C. ELIS-CONART S.R.L. acționează în principal în zona Moldovei, dar dispune și de mobilitate infrastructurală pentru a realiza proiecte și în alte zone ale țării. Până în prezent, firma a executat lucrări în județele Iași, Vaslui, Botoșani, Vrancea.

Misiune

Misiunea S.C. ELIS-CONART S.R.L.  este de a oferi persoanelor fizice și juridice un mediu confortabil și sigur prin execuția de lucrări de construcții de înaltă calitate.

Obiective

  • Să oferim clienților posibilitate de a avea locuințe proprii de înaltă calitate și siguranță la un preț accesibil.
  • Să executăm construcții metalice industriale în acord cu prevederile în vigoare
  • Să oferim servicii de amenajare a spațiului interior, cât și exterior
  • Să executăm reabilitări la clădiri vechi, asigurând siguranță și confort ridicat.